29.10.15

Vos espere demà a la 1ª Desfilada d'Indumentaria Valenciana a la Safor!!!



S’aproxima la data d’una convocatòria clau per al col·lectiu faller. L’Associació Cultural Falla barri sant Francesc enllesteix els darrers preparatius de la I Desfilada d’Indumentària Valenciana, que tindrà lloc el pròxim divendres 30 d’octubre a les 21.00 h, al Centre Polivalent d’Oliva...
Tinc l'honor de poder dir que seré la presentadora d'aquest esdeveniment tan important ja que es inèdit a les comarques de la Safor i la Marina i acollirà el treball de nombroses cases participants, que delectaran el públic amb tots els detalls que enriqueixen a les dones i homes en la seua vestimenta més tradicional. Vull destacar l'elevat interés de les empreses que hi participen per intentar recuperar les tradicions al mon faller lo qual es d'agraïr.

I per suposat, per a tal ocasió no puc deixar de donar les gràcies a la empresa Y mi Dedal, per oferirse a vestirme en un moment tan especial per a mi, la primera aparició pública de Diario de una Peineta. La setmana que vé faré un post del model que han triat per a mi!




Guillermo i Javier, responsables de La Fàbrica de Somnis en el barri del Carme de València, creen una simbiosi perfecta per tal que els amants de les festes puguen lluir una perfecta indumentària i una exquisida orfebreria.
Carlos Salvador és un taller d’indumentària valenciana ubicat en Russafa que confecciona de manera artesanal i a mida, trages regionals, basats en peces originals de roba.
Juanma Fernández ens ofereix un toc de distinció amb encaixos i mantellines recuperades dels segles XVIII i XIX i creats amb les més delicades tècniques artesanes com ara el Punt d’Agulla, Venècia, Encaix d’Anglaterra, Honiton i Brusel·les.

Segur que recordes les boniques raquetes que van lluir les Falleres Majors de València del 2015 a la batalla de flors del passat juliol! Totes elles eren de Textturas, jove empresa de disseny fresc i actual que converteix en fallers molts productes quotidians: samarretes, motxiles, fundes de mòbil, coixins...
A la botiga Tressors, de la indumentarista picassentina Esperanza Pradas, podem trobar teles, mantellines, adreços, davantals i tot el relacionat amb la vestimenta valenciana.

En la firma Margarita Vercher, d’Algemesí, podem trobar tot tipus de complements en indumentària regional per a la dona: cancans, sinagües, camises, davantals, mocadors de pit i peces d’abric.
Il·lusions és un taller de la capital del Túria que basa la seua oferta en indumentària tradicional, vestits de cerimònia, comunió, bateig i arres.
L'empresa Brocat, ubicada a Gandia, està especialitzada en la confecció de trages fallers fets a mida per a home i dona. Trobarem una selecció d’adreços, pintes, teles i mantellines.

De la mà d’Estefanía López, Fallera Major de València del 2015, hem gaudit de l’exquisit treball de L'U i Dos, taller de confecció artesanal situat al barri de Malilla de València.

D’altra banda, a partir de les 19.00 h, hi haurà una exposició que permetrà conéixer més de prop el treball de diferents professionals, com ara L’Arbre Flors, M’encanta, Milotxa Manualitats, Smartcakes 180º i Foto Estudio Pedro Victoria. A més a més, l’acte també comptarà amb la participació de l’Associació de Boixeteres i Artesanes del Fil d’Oliva.
Les entrades, per un preu de 5 euros, poden adquirir-se als punts de venda anticipada: a Oliva, en M’encanta (Cervantes, 2), Capritx Perruqueria i Estètica (Josep Segrelles, 2), Imma Savall Dona (Poeta Querol, 21) i Síbaris Salón de Belleza (Ausiàs March, 17); i a Gandia, en el Museu Faller (Sant Martí de Porres, 29) i Brocat (Sant Roc, 12).


No hay comentarios:

Publicar un comentario

y a ti, que te parece?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...